Saturday, January 25, 2014

Mans šausmīgi interesantais un izglītojošais komentārs par tēmu

Šādi būs Call of Duty: Ghosts tiešsaistes prieki | LevelUp
Līdzīgi raksti Video apskats: Call of Duty: Ghosts LevelUp Podkāsis, Epizode 44 Pēdējais bomberman Podkāsis Acīmredzot, Call of Duty: Ghosts nepieciešami citplanētieši Eminems, Call Of Duty, …. Kosmiskas apšaudes jeb Call of Duty: Ghosts jaunākais treileris
Jaunie režīmi: bomberman Cranked . Spēlētāji ar katru nogalināto pretinieku kļūst arvien ātrāki, tāpēc spēles temps būs patiešām zibenīgs. Turklāt, līdzko kādu veiksmīgi likvidēsi, uzsāksies atskaite, kuras laikā Tev obligāti nāvējoši ar svinu vai ko pikantāku jāpabaro vēl viens kareivis. Citādāk Tu uzsprāgsti. Search and Rescue . Variācija par Search and Destory , tikai šoreiz, ja nomirsti tas nav pavisam. Iespējams. Redzi, ja Tavi komandas biedri būs tik laipni un savāks Tavus dog tags (ja kāds zina, kā tādus latviski sauc ), tad iegūsti otru elpu un varēsi pievienoties biedriem karalaukā, savukārt, ja uz Tavām mirstīgajām miesām papriekšu uzkāps pretinieks cerība atdzīvoties tikai nākamajā raundā. Squads . Ja spēlēsi Call of Duty: Ghosts , tad varēsi lietot ne tikai vienu spēlētāja tēlu, bet gan pielāgot un izvēlēties ekipējumu bomberman veselai komandai, bomberman kas sastāv bomberman no desmit kareivjiem. Katram no šiem tēliem būs atsevišķi pieredzes punkti, līmeņi, arī prestižs. Daudzie prestiža līmeņi ir likvidēti, tagad katram no tēliem vai nu tāds būs, vai arī nebūs. Squads papildina pavisam jauni režīmi, kuri ir gan vienspēlētāja, gan kooperatīvi, gan ierastajā daudzspēlētāju režīma stilā.
Citas svarīgas pazīmes: Atvadies bomberman no Death Streaks . Tādu vairs nebūs. Tomēr būs veseli divdesmit jauni Killstreaks . Kartes būs dinamiskas tās mainīsies un būs pat daļēji iznīcināmas spēles gaitā. Iepriekš zināmās vietās, protams. Blakusuzdevumu sistēma Field Orders . Kad parastā Deathmatch spēlē nomirs pirmais tās dalībnieks, spēlētājs no viņa mirstīgajām atliekām varēs savākt koferīti, kurā būs paziņots par kādu blakusuzdevumu, ko tas var veikt. Tas var būt jebkas, bet parasti ietvers bomberman zināma pretinieku skaita likvidēšanu. Ja misiju sekmīgi paveiksi saņemsi kādu īpaši spēcīgu ieroci no Strike kategorijas. Ieročus par mačos iegūtajiem punktiem katram no saviem kareivjiem varēsi iegādāties par punktiem kādā secībā vien vēlēsies. Uz Xbox 360 iegūtie punkti un profili saglabāsies, ja Activision noziedosi vēl nedaudz bomberman naudiņas un vēlāk nopirksi arī Xbox One versiju.
Mans šausmīgi interesantais un izglītojošais komentārs par tēmu – bomberman ņemot vērā, ka gadus divus Call of Duty nebūs spēlēts teju vispār, labprāt pabikstītu Ghosts, diemžēl ar jaunievedumiem sakars neliels, bomberman drīzāk labas atmiņas.
Jaunākās atbildes forumā   wizz on Xbox One – iespaidi, problēmas, risinājumi   Svens on Filmas & seriāli   Kursis on Filmas & seriāli   Young on Filmas & seriāli   Wreck on Filmas & seriāli
Jaunākie komentāri Ekings on LevelUp gaidītākās bomberman 2014. gada spēles salmz on PlayStation Plus janvāra piedāvājums salmz on Laists klajā Alien Isolation treileris Wreck on LevelUp gaidītākās 2014. gada spēles Ekings bomberman on Podkāsis nemirst! Jautājumi arī!
Reģistrēties
Avatars by Sterling Adventures

No comments:

Post a Comment